Vită mărunțită de la o mie de mare
Carnea de vită mărunțită Mile High este o rețetă fără lactate, cu 15 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 349 de calorii . Pentru 1,39 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sos Worcestershire, sos de piper și zahăr brun. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se gătește în aproximativ 3 ore și 35 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 44% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și cartofii dulci umpluți cu friptură de vită mărunțită (întregi 30 și PALEO) , clătitele cu dovleac bogate în proteine, cu 5 ingrediente , și sosul franțuzesc mărunțit , preparat la slow cooker.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o oală olandeză; adăugați supa, ceapa și țelina. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 2 ore și jumătate până la 3 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți friptura și lăsați-o să se răcească puțin; sfărâmați carnea cu două furculițe. Strecurați legumele și puneți-le deoparte. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit și păstrați 1 1/2 căni. Puneți carnea, legumele și lichidul de gătit pus la loc în tigaie.
Adăugați ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, sarea, muștarul, sosul Worcestershire, usturoiul, foaia de dafin, pudra de usturoi, boiaua de ardei și sosul de ardei iute. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute sau până se încălzește. Aruncați foaia de dafin.
Serviți carnea de vită în chifle.