Vitel Milanez
Vițelul milanez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 585 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de busuioc, ulei vegetal, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Rețete similare includ Carne de vită milaneză cu salată de rucola, Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade F.
Într-un vas superficial, bateți ouăle și condimentați cu sare și piper.
Turnați făina într-un alt vas superficial.
Amestecați împreună firimiturile de pâine, busuiocul și cimbrul într-un al treilea vas superficial. Pregătiți o farfurie mare.
Condimentează vițelul cu sare și piper. Lucrând cu 1 bucată de vițel la un moment dat, înmuiați-o mai întâi în făină, scuturând excesul. Apoi, așezați vițelul cu făină în ouăle bătute, acoperind complet.
Așezați vițelul în amestecul de pesmet și apăsați ușor firimiturile în vițel. Puneți deoparte pe o farfurie mare și continuați cu feliile de vițel rămase.
Într-o tigaie mare cu laturi înalte, încălziți uleiul la 375 grade F. Pregătiți o foaie de copt prevăzută cu un suport. Așezați cu grijă 2 bucăți de vițel pâine în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Așezați vițelul gătit pe raft, condimentați cu sare și puneți-l în cuptor pentru a se încălzi. Continuați cu vițelul rămas.
Se servește cu pene de lămâie.