Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de vițel, uleiul de măsline, ciupercile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi Proaspete
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 4 cotlete de vițel și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Vițel
4
Transferați vițelul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Adăugați o altă lingură de unt și ulei, dacă este necesar. Repetați cu restul de 4 tăieturi. Puneți cotletele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
9
Adăugați o lingură de ulei de măsline, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10
Se adaugă ciupercile și se sotează până se înmoaie și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(fie Fie Obișnuit)
11
Adăugați Marsala. Se fierbe până când Marsala se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
12
Adăugați bulionul și frunzele de rozmarin. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Întoarceți vițelul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă toate sucurile de tigaie. Gatiti doar pana se incalzeste, întorcându-se la strat, aproximativ 1 minut. Se amestecă restul de 1 lingură de unt în sos. Condimentează sosul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Folosind clești, transferați vițelul pe farfurii. Puneți sosul peste vițel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită