Vitel Marsala

Vitel Marsala
Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați amestecat sare și piper, stoc de vițel, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, condimentați făina cu amestecul de sare și piper. Apoi praf ușor tot vițelul cu făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Apoi, într-o tigaie cu fund greu la foc mare, încălziți cele 2 linguri de unt până se topește. Apoi adăugați vițelul dragat în unt. Reduceți căldura la mediu și lăsați să gătească 2 minute. Apoi răsturnați și repetați procesul. După gătit, scoateți vițelul și așezați-l pe o farfurie sau tavă. Apoi deglazează tigaia cu marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Adăugați ciupercile, usturoiul și ierburile și amestecați. În cele din urmă, adăugați stocul și lăsați să se amestece și să se reducă timp de 3 minute. Gustați, apoi condimentați cu sare și piper. În cele din urmă, scoateți sosul din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Bateți untul rămas și turnați peste vițelul gătit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista