Vitel Marsala
Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați amestecat sare și piper, stoc de vițel, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, condimentați făina cu amestecul de sare și piper. Apoi praf ușor tot vițelul cu făina condimentată.
Apoi, într-o tigaie cu fund greu la foc mare, încălziți cele 2 linguri de unt până se topește. Apoi adăugați vițelul dragat în unt. Reduceți căldura la mediu și lăsați să gătească 2 minute. Apoi răsturnați și repetați procesul. După gătit, scoateți vițelul și așezați-l pe o farfurie sau tavă. Apoi deglazează tigaia cu marsala.
Adăugați ciupercile, usturoiul și ierburile și amestecați. În cele din urmă, adăugați stocul și lăsați să se amestece și să se reducă timp de 3 minute. Gustați, apoi condimentați cu sare și piper. În cele din urmă, scoateți sosul din aragaz.
Bateți untul rămas și turnați peste vițelul gătit și serviți.