Visuri De Zmeură

Visuri De Zmeură
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Raspberry Dreams. Această rețetă servește 54. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, colorant alimentar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Visele Nu Se Termină Niciodată, Vise Portocalii, și Lemon Dreams pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
3
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4
Împărțiți aluatul în trei porții. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare porție la 1/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Tăiați cu un 2-in. tăietor rotund de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
6
Loc 1 în. în afară pe foi de copt negreșite.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până când marginile se rumenesc foarte ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
9
Întindeți conservele de zmeură pe fundul a jumătate din fursecuri; deasupra cu fursecurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Pentru glazură, combinați zahărul, sucul de lămâie, colorantul alimentar, dacă doriți și suficient lapte pentru a obține o consistență stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
11
Stropiți peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții54
Scor De Sănătate0
Revista