Vinăria Foris Vineyards Berry-Tort De Port
Foris podgorii vinărie Berry-Port tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de zahăr, ouă, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Berry-Port Vânat Găini, Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure, și Kenwood Vineyards Souffl Rece De Lamaie 4.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați ușor murele, 1/2 cană de zmeură, port și 1 lingură de zahăr.
Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci cu jantă detașabilă.
Într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți 1 cană de zahăr și 1/2 cană de unt până se omogenizează bine, 2 până la 3 minute.
Adăugați ouăle și bateți până devin pufoase, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1 cană de făină și praful de copt. Se amestecă pentru a se combina, apoi se bate cu viteză mare până când aluatul rigid este bine amestecat, aproximativ 2 minute.
Răzuiți aluatul în tigaia de tort și întindeți partea superioară netedă.
Scurgeți marinada de vin din fructe de padure și salvați. Uniform lingura fructe de padure si 2 linguri de marinata peste aluat.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul începe să tragă de pe marginea tigaiei, 50 până la 55 de minute (40 până la 45 de minute într-un cuptor cu convecție). Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei.
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute.
Scoateți marginea tigaiei și presărați tortul cu puțin mai mult zahăr. Se acoperă cu zmeura rămasă, se taie în pene și se umezesc porții cu marinată de vin rezervată. Însoțiți cu linguri de înghețată.