Vinetă Versatilă
Vinaigreta versatilă este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 22 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, amidon de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Amestec Versatil De Ovăz, Dip versatil, și Musaca Versatilă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și amidonul de porumb într-o cratiță mică, amestecând cu un tel. Aduceți amestecul de bulion la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și răciți. Se amestecă înainte de utilizare.
Notă: păstrați vinaigreta rămasă la frigider până la o săptămână.
Adăugați 2 lingurițe de muștar Dijon în amestecul de bulion cu oțet de vin roșu și ingredientele rămase.
Adăugați 2 lingurițe de usturoi prăjit tocat îmbuteliat în amestecul de bulion cu oțet de vin roșu și ingredientele rămase.
Vinaigretă de chimen-var: omiteți oțetul.
Adăugați 3 linguri de suc proaspăt de lămâie și 1/4 linguriță de chimen măcinat în amestecul de bulion cu ulei și ingredientele rămase.