Vinetă Italiană
Vinaigretul Italian este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 5 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 204 calorii. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți oțet de cidru, amestec de pansament, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Vinetă Italiană, Vinetă Italiană De Vinete, și Vinetă italiană Dijon sau marinată.
Instrucțiuni
Împingeți împreună toate ingredientele. Se răcește 30 de minute.
Notă: pentru scopuri de testare numai, am folosit Good Seasons salata italiană Dressing & rețetă
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.