Vinetă De Vin Roșu

Vinetă De Vin Roșu
Vinaigretul de vin roșu este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 5 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu, și Vinetă De Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ulei într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. Dacă este răcit, lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute și amestecați înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista