Vinetă De Crab Crăpată

Vinetă De Crab Crăpată
Vinaigreta de Crab crăpată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 111 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 8 și costă $1.46 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper măcinat grosier, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Încercați Crab Crăpat Cu Aioli, Crab crăpat cu sos de Tamarind, și Crab Crăpat Cu Maioneză De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți crabii sub apă curentă rece pentru a îndepărta orice bucăți de coajă liberă; se usucă și se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mediu, amestecați ulei de măsline, oțet, suc de lămâie, ceapă verde, pătrunjel, usturoi, busuioc, oregano, cimbru și Worcestershire. Se amestecă țelina și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă vinaigreta peste crabi și se amestecă ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi, amestecând ușor o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista