Vinetă Cilantro

Vinetă Cilantro
Cilantro Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 115 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, muștar dijon, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Vinetă De Tei Cilantro, Vinetă De Tei Cilantro, și Vinetă De Cilantro-Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțet de vin roșu, coriandru, ceapă, ghimbir, miere, coajă de portocală, muștar Dijon și sare; adăugați ulei de canola într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista