Vinetă Balsamică Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Vinaigreta balsamică Pancetta. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 344 calorii, 2G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de pui cu rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce, Radicchio în Pancetta cu pere și Balsamic, și Balsamic Fiert Bruxelles Cu Pancetta.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 (6 până la 8 uncii) borcan decorativ
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească ușor și se toarnă în borcanul decorativ.
Adăugați oțetul balsamic, rozmarinul, sarea, piperul și zahărul.
Puneți capacul strâns și agitați pentru a combina.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin, înlocuiți din nou capacul și agitați pentru a combina.
Când este gata de utilizare, agitați bine pentru a combina.
Note Cook: poate fi trimis ca un cadou cu eticheta și cu numele de rețetă și data făcut și ce să-l folosească pentru scufundare cu pâine (crostini), pentru legume aburit, salata, aruncat cu paste fierte, baie de anghinare aburit.