Vinetele lui Clauson G. C. Cu Coulis de ardei gras roșu și galben

Clauson ' s vinete G Pculteau cu Coulis roșu și galben de ardei gras ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de spanac, vinete și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei, Salată de pui prăjită cu ardei gras galben și felii de lămâie, și Cupe Fillo cu cârnați italieni, nuci de pin și ardei gras galben.
Instrucțiuni
Tăiați 1 vinete transversal în felii rotunde de 8 (1/4 inci grosime).
Tăiați celelalte vinete pe lungime în felii alungite de 8 (1/4 inch grosime).
Așezați toate feliile de vinete într-un castron mare; se toarnă lapte peste feliile de vinete și se lasă să stea 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se usucă feliile de vinete cu prosoape de hârtie.
Ungeți 1 lingură de ulei peste feliile de vinete și presărați feliile cu 1/4 linguriță de piper negru și 1/8 linguriță de sare.
Așezați feliile de vinete pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Tăiați ardeii grași roșii și galbeni pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați ardeii, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic rezistentă cu fermoar și sigilați; lăsați să stea 10 minute. Curățați și aruncați pielea. Se toacă grosier ardeii grași și se lasă deoparte.
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați spanac și gătiți 30 de secunde.
Se scurge bine și se lasă să se răcească. Strângeți spanacul până abia umed; pune deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați șalotă și usturoi și sotati 2 minute.
Adăugați 1 cană de roșie tocată, busuioc tocat, 1/4 linguriță piper negru, 1/8 linguriță sare și zahăr și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Așezați 1 felie rotundă de vinete în partea de jos a fiecăruia dintre ramekinele de 4 (10 uncii) acoperite cu spray de gătit. Aliniați laturile fiecărui ramekin cu 2 felii alungite de vinete.
Strat ardei gras roșu prăjit, spanac, amestec de roșii și ardei gras galben prăjit uniform printre ramekins; acoperiți cu felii de vinete rotunde rămase, apăsând ferm pentru a împacheta.
Așezați ramekins pe o foaie de copt; coaceți la 250 timp de 20 de minute. Inversați ramekins pe plăci individuale. Lingurați Coulis de ardei gras galben și Coulis de ardei gras roșu alternativ în jurul fiecărui gteau, folosind 1 lingură pentru fiecare "bazin" de sos; acoperiți fiecare cu 1 linguriță de roșie tocată și o crenguță de busuioc.