Vinetele la grătar ale lui Nigel Slater cu feta cremă

Vinetele la grătar ale lui Nigel Slater cu Fetan cremă sunt un vegetarian felul principal. O porție conține 507 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, pâine caldă plată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salata Vietnameză de vită la grătar a lui Nigel Slater, Nigel Slater ' s Coq au Riesling, și Creveții lui Nigel Slater cu verdeață asiatică.
Instrucțiuni
Dacă timpul permite, presărați bucățile de vinete cu sare de mare și lăsați să stea până la o oră. Acest lucru îi va ajuta să absoarbă mai puțin ulei mai târziu.
Într-un castron mediu, zdrobiți feta și zdrobiți aproximativ cu o furculiță.
Adăugați iaurtul, 3 linguri de apă și ierburile. Se condimentează cu piper negru și se amestecă întregul amestec împreună până devine cremos. Dacă este necesar, condimentați cu sare.
Între timp, clătiți vinetele și uscați-le.
Ungeți cu puțin ulei de măsline și grătiți până se înmoaie, 4-6 minute pe fiecare parte. Ar trebui să aibă o anumită culoare și caracter.
Scoateți bucățile de vinete într-un vas de servit și stropiți cu puțin ulei de măsline și un strop de sare fulgioasă. Lăsați-le să se răcească.
Se servește cu feta cremă și pâine plată.