Vinetele dulci și acre românești ale lui Susan Feniger ' s Street Food

Vinetele dulci și acre românești ale lui Susan Feniger ' s Street Food
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încearcă vinetele dulci și acre românești ale lui Susan Feniger ' s Street Food. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 583 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze și tulpini de pătrunjel, sare kosher, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, Toastul Kaya al lui Susan Feniger, și Găluștele ucrainene de spanac ale lui Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați ambele capete ale fiecărei vinete și tăiați-le pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Așezați feliile pe o foaie de copt și presărați ambele părți cu cele 3 linguri de sare. Se lasă deoparte 20 de minute, astfel încât sarea să scoată o parte din apă din vinete. Apoi uscați vinetele cu un prosop de vase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Puneți uleiul de măsline, usturoiul, ceapa verde, pătrunjelul, cayenne și restul de 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie și piureul până se formează o pastă netedă (va semăna cu pesto).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se întinde Liberal pe ambele părți ale feliilor de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Într-o tigaie mare saut saut la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați suficiente felii de vinete pentru a acoperi fundul tigaiei și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și se fierb, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați vinetele pe un platou sau farfurie. Repetați acest proces cu feliile de vinete rămase, adăugând 2 linguri de ulei pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Tăiați vinetele fierte în fâșii de 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Într-o cratiță așezată la foc mediu, combinați roșiile, oțetul și zahărul brun. Se fierbe timp de 12 minute sau până când roșiile încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați fâșiile de vinete și amestecați împreună. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 8 până la 10 minute, până când cea mai mare parte a lichidului a fost gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
11
Se ia de pe foc și se servește sau se răcește. Acest fel de mâncare poate fi servit cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista