Vinete și paste la cuptor
Vinetele coapte și pastele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 300 de calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Mergeți la magazin și ridicați vinete, brânză de vaci, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Paste Coapte Cu Vinete Și Naut, Paste coapte cu vinete și Pesto, și Paste Penne De Vinete La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Scoateți vinetele din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 40
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Întindeți 1/4 cană de sos de paste într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. (
Stratul va fi subțire.) Aranjați pastele peste sos. Se acoperă cu vinete și linguri de brânză de vaci. Puneți sosul de paste rămas deasupra. Acoperiți ușor cu folie și coaceți la 400 timp de 20 de minute. Descoperiți, presărați cu brânză mozzarella și coaceți încă 15 minute sau până se rumenesc ușor.