Vinete și nuci Dip
Vinete și nuci Dip este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, iaurt, vinete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Baie De Vinete Fumurii, Baie De Vinete Fumurii, și Plăcintă cu vinete și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vinetele, tăiați părțile în jos, într-o tigaie bine unsă de 13" x 9".
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când este foarte fraged. Mișto. Cojiți și tocați grosier vinetele.
Puneți vinetele într-un robot de bucătărie; adăugați 1/2 cană de nuci și următoarele 4 ingrediente. Procesați până la neted. Se amestecă amestecul de vinete într-un castron și se amestecă restul de 1/2 cană de nuci.
Se servește cu felii de pumpernickel sau pâine pita.