Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați vinetele și Curry-ul de cartofi. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 321 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cilantro, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Curry De Cartofi Și Vinete, Vinete și Curry de cartofi, și Vinete, Cartofi Și Curry De Năut.
Instrucțiuni
1
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Puneți vinetele întregi pe o foaie de copt și fierbeți, întorcându-se ocazional, până când sunt carbonizate și moi, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Amestecați coriandrul, chimenul, semințele de fenicul și jalapeo și gătiți, amestecând, timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați cartofii, sarea și apa și aduceți la foc mic. Gatiti, acoperiti, pana cand cartofii incep sa se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Tăiați fiecare vinete deschisă și lingurați pulpa în amestecul de cartofi. Simmer, neacoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Adăugați roșiile și încălziți, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Recomandare de vin: un robust, Gigondas grenache pe bază de sau Vacqueyras din Valea Rhne de Sud se va contopi frumos cu arome de fum și pământesc de acest curry.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.