Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați vinetele și Curry-ul de cartofi. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 321 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cilantro, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Curry De Cartofi Și Vinete, Vinete și Curry de cartofi, și Vinete, Cartofi Și Curry De Năut.
Instrucțiuni
1
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Puneți vinetele întregi pe o foaie de copt și fierbeți, întorcându-se ocazional, până când sunt carbonizate și moi, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Amestecați coriandrul, chimenul, semințele de fenicul și jalapeo și gătiți, amestecând, timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6
Adăugați cartofii, sarea și apa și aduceți la foc mic. Gatiti, acoperiti, pana cand cartofii incep sa se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Tăiați fiecare vinete deschisă și lingurați pulpa în amestecul de cartofi. Simmer, neacoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Adăugați roșiile și încălziți, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
9
Recomandare de vin: un robust, Gigondas grenache pe bază de sau Vacqueyras din Valea Rhne de Sud se va contopi frumos cu arome de fum și pământesc de acest curry.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.