Vinete și carne de vită

Vinete și carne de vită
Vinetele și carnea de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 411 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, orez brun, bucată de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.

Instrucțiuni

1
Bateți 2 linguri de mentă, sos de soia, 1 chile, jumătate de ghimbir, sos de pește, suc de lămâie, 1 linguriță de usturoi, zahăr și 2 linguri de apă într-un castron mediu. Puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
ApăApă
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Lucrând în 2 loturi și adăugând 2 linguri de ulei între loturi, gătiți vinetele până se rumenesc, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați feliile de vinete într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă jumătate de pansament peste vinete și se aruncă pentru a acoperi uniform. Puneți pansamentul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de chile, ghimbir, 1 linguriță de usturoi și carne de vită și gătiți, întorcând carnea de vită o dată, până când este bine arsă și medie-rară, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
7
Adăugați amestecul de vinete (cu lichid) în tigaie și aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Împărțiți tăiței sau orezul între boluri. Se amestecă lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți pansamentul rezervat peste prăjit și garnisiți cu restul de 2 linguri de mentă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
10
Pe porție:503 calorii, 24 g grăsimi, 54 g carbohidrați
11
Bon App Ampercoltit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista