Vinete În Stil Italian

Vinete În Stil Italian
Vinetele în stil Italian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 305 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Vinete În Stil Italian, Vinete la grătar în stil Italian, și Vinete Italiene Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Înmuiați feliile de vinete în ou și dragați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
VineteVinete
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
3
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/8 inch într-o tigaie grea. Prăjiți vinetele în ulei fierbinte, în loturi, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Aranjați vinetele pe un vas de servit; presărați uniform cu brânză și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista