Vinete În Stil Italian
Vinetele în stil Italian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 305 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinete, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Vinete În Stil Italian, Vinete la grătar în stil Italian, și Vinete Italiene Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/8 inch.
Înmuiați feliile de vinete în ou și dragați în pesmet.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/8 inch într-o tigaie grea. Prăjiți vinetele în ulei fierbinte, în loturi, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați-le la cald.
Aranjați vinetele pe un vas de servit; presărați uniform cu brânză și serviți imediat.