Nevoie de o sos fără gluten, primar și vegetarian? Vinetele în sos Curry-nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1620 calorii, 22g de proteine, și 143g de grăsime fiecare. Pentru $7.21 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 31 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry De Nucă De Cocos De Vinete, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Sos Curry De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană de ghee într-o oală mare la foc mediu, adăugați ceapa și presărați cu pudra de curry. Gatiti si amestecati cateva minute pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ceapă
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați caju, nucă de cocos mărunțită, lapte de cocos și bulion de legume. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Între timp, pregătiți vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Bulion De Legume
Lapte De Cocos
Vinete
Caju
3
Tăiați vinetele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
4
Încălziți restul de 1/4 cană de ghee într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez și adăugați vinetele. Gatiti si amestecati pana cand vinetele devin carbonizate si lipicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
5
Pureați sosul de nucă de cocos cu un blender portabil, până când este destul de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
6
Se toarnă sosul peste vinete și se aruncă bățul de scorțișoară și chile. Se condimentează cu sare, după gust și se fierbe timp de 15 minute până se îngroașă. Dați o stoarcere de lămâie pentru a lumina aroma, garnisiți cu frunze de mentă și serviți cu orez basmati aburit și/sau pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Orez Basmati
Mentă
Pâine Plată
Vinete
Ardei Iute
Lămâie
Sos
Sare
7
Puneți untul într-o cratiță grea la foc moderat, rotiți oala pentru a vă asigura că se topește încet și nu sfârâie sau se rumenesc. Creșteți căldura și aduceți untul la fierbere. Când suprafața este acoperită cu spumă, amestecați ușor și reduceți căldura la cea mai mică setare posibilă. Fierbeți ușor, neacoperit și netulburat timp de 45 de minute, până când solidele din lapte din fundul tigaiei au devenit maronii aurii și untul de deasupra este transparent. Se strecoară ghee - ul printr-o sită căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Ghee - ul trebuie să fie perfect limpede și să miroasă a nuci; se toarnă într-un borcan de sticlă și se sigilează bine.