Vinete umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte. O porție conține 330 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul, plus 1 cană de pesmet, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), Polpette Di Melanzane (bile de vinete prăjite), și Polpette di melanzane (chiftele de vinete).
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti vinetele in apa sarata timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
2
Scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, scoateți carnea de vinete, lăsând pielea celor 2 jumătăți intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
4
Așezați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați 2 ouă întregi, Parmigiano, usturoi, busuioc și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Parmigiano Reggiano
(Keebler)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Adăugați 1/4 cană pesmet și amestecați. Împărțiți amestecul uniform între vinete, umplând cojile, apoi așezați o felie de provola în centrul fiecărei vinete. Dragați fiecare vinete ușor în făină, apoi oul bătut, apoi restul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Lingura Marsala Uscata
Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)
7
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați vinetele și prăjiți pe ambele părți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
9
Se scurge pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și se servește.