Vinete umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte

Vinete umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte. O porție conține 330 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul, plus 1 cană de pesmet, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), Polpette Di Melanzane (bile de vinete prăjite), și Polpette di melanzane (chiftele de vinete).

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti vinetele in apa sarata timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
2
Scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, scoateți carnea de vinete, lăsând pielea celor 2 jumătăți intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Așezați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați 2 ouă întregi, Parmigiano, usturoi, busuioc și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(Keebler)(Keebler)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Adăugați 1/4 cană pesmet și amestecați. Împărțiți amestecul uniform între vinete, umplând cojile, apoi așezați o felie de provola în centrul fiecărei vinete. Dragați fiecare vinete ușor în făină, apoi oul bătut, apoi restul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
7
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați vinetele și prăjiți pe ambele părți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
9
Se scurge pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista