Vinete Umplute La Grătar
Vinetele umplute la grătar sunt un pescatarian garnitură. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de la 2 hamsii, ulei de măsline, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete Umplute La Grătar, Vinetele umplute la grătar ale Giannei, și Cârnați Umplute Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau cuptorul la aproximativ 350 F/175 C.
Tăiați capetele tulpinii de pe vinete și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea de vinete, lăsând o coajă de 1/2 inch (aproximativ 1 cm) pe toate cele patru laturi.
Așezați vinetele în tigaia de copt, cu pielea în jos și condimentați ușor cu sare și piper. Se toacă fin carnea de vinete și se pune aside.In tigaia mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mic.
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați hamsiile și gătiți timp de 2 minute. (opțional)
Adăugați vinetele tocate și încă o lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.Se amestecă nucile de pin și se fierbe încă două minute. Amestecul ar trebui să fie acum un maro auriu frumos.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 2 până la 3 minute.Se amestecă aproximativ 1 cană de roșii tocate, pesmet, busuioc și brânză. Gustați și reglați sarea și piperul după cum este necesar.Puneți amestecul în cele patru coji de vinete, împărțind uniform. Apăsați și formați o cupolă în fiecare. (Dacă vă pregătiți înainte, acum puteți acoperi și refrigera până la 6 ore. Aduceți înapoi la temperatura camerei înainte de coacere.)
Adăugați roșiile rămase în tigaia din jurul vinetelor și condimentați cu sare și piper.
Stropiți uleiul de măsline rămas peste vinete.
Se pune pe grătarul fierbinte (sau la cuptor) și se gătește aproximativ 40 de minute, până când cojile de vinete sunt moi și umplutura este fierbinte. Dacă folosiți cuptorul, puteți porni broilerul la capăt și puteți fierbe timp de 5 minute pentru a rumeni blatul.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.