Vinete Umplute La Grătar

Vinete Umplute La Grătar
Vinetele umplute la grătar sunt un pescatarian garnitură. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de la 2 hamsii, ulei de măsline, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete Umplute La Grătar, Vinetele umplute la grătar ale Giannei, și Cârnați Umplute Vinete La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau cuptorul la aproximativ 350 F/175 C.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați capetele tulpinii de pe vinete și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea de vinete, lăsând o coajă de 1/2 inch (aproximativ 1 cm) pe toate cele patru laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați vinetele în tigaia de copt, cu pielea în jos și condimentați ușor cu sare și piper. Se toacă fin carnea de vinete și se pune aside.In tigaia mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați hamsiile și gătiți timp de 2 minute. (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
6
Adăugați vinetele tocate și încă o lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.Se amestecă nucile de pin și se fierbe încă două minute. Amestecul ar trebui să fie acum un maro auriu frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 2 până la 3 minute.Se amestecă aproximativ 1 cană de roșii tocate, pesmet, busuioc și brânză. Gustați și reglați sarea și piperul după cum este necesar.Puneți amestecul în cele patru coji de vinete, împărțind uniform. Apăsați și formați o cupolă în fiecare. (Dacă vă pregătiți înainte, acum puteți acoperi și refrigera până la 6 ore. Aduceți înapoi la temperatura camerei înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Adăugați roșiile rămase în tigaia din jurul vinetelor și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Stropiți uleiul de măsline rămas peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10
Se pune pe grătarul fierbinte (sau la cuptor) și se gătește aproximativ 40 de minute, până când cojile de vinete sunt moi și umplutura este fierbinte. Dacă folosiți cuptorul, puteți porni broilerul la capăt și puteți fierbe timp de 5 minute pentru a rumeni blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista