Vinete Umplute Cu Nuci

Vinete Umplute Cu Nuci
Vinetele umplute cu nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 323 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, coriandru măcinat, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de vinete la grătar cu nuci, Salată de vinete la grătar cu nuci, și Baie de vinete prăjită turcească cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bulgurul într-un bol și adăugați 1/4 linguriță de sare și 1 cană de apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea până când bulgurul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 30 de minute. Fluff cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați jumătățile de vinete tăiate în jos în tigaie și condimentați cu sare, apoi așezați o altă tigaie deasupra și cântăriți-o cu cutii mari. Gatiti pana cand vinetele sunt moi si maro auriu, aproximativ 6 minute. Descoperiți, răsturnați vinetele și condimentați cu sare, apoi acoperiți, cântăriți și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Pulsează nucile, ceapa, țelina și usturoiul într-un robot de bucătărie până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați cilantro, tarhon și coriandru și pulsați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
7
Adăugați bulgurul și oțetul și pulsul o dată sau de două ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
BulgurBulgur
8
Adăugați 1 linguriță de sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Întindeți amestecul de bulgur uniform pe părțile tăiate a 3 jumătăți de vinete; sandwich cu jumătățile rămase. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
BulgurBulgur
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Feliați vinetele umplute în bucăți, presărați cu feta și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
11
Fotografii de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista