Nevoie de o garnitură pescatariană? Vinetele umplute cu creveți și busuioc ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 940 calorii. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vinete, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Vinete Umplute Cu Creveți, Vinete Umplute Cu Carne De Porc Și Creveți, și Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Scoateți carnea vinetelor, tocați și rezervați. Înveliți cojile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Soteți creveții, busuiocul și usturoiul până când creveții devin roz, aproximativ 1 minut. Se amestecă vinetele tocate rezervate. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se toarnă vin și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se transferă într-un castron mare și se amestecă firimiturile de pâine și 1/4 cană parmezan. Dacă amestecul este uscat, amestecați mai mult ulei de măsline. Umpleți amestecul în coji de vinete și presărați deasupra cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când vinetele sunt fragede.