Vinete Umplute

Vinete Umplute
Vinetele umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, carne de vită măcinată, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Vinetele umplute ale lui Jan, Vinete Umplute, și Vinete Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele în jumătate și scoateți centrul, lăsând suficientă carne în interiorul pielii, astfel încât să-și păstreze forma atunci când este coaptă. Se toacă vinetele care au fost scoase din interior; se pune în cratiță, se acoperă cu apă și se fierbe până se înmoaie foarte mult, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Sare și piper carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de vită măcinată condimentată în tigaie și sotati până când tot lichidul său este evaporat și carnea de vită începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să se răcească scurt și tocați carnea de vită gătită, astfel încât să nu existe bucăți mari de carne. Într-o altă tigaie medie de saut la foc mediu, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și sotati ceapa, piperul și usturoiul împreună în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron, amestecați vinetele fierte, legumele, carnea de vită, ierburile, 1 cană de brânză, 1/4 cană de pesmet și oul. Umpleți jumătățile de vinete scoase cu acest amestec, împărțindu-l uniform între cele două jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LegumeLegume
VineteVinete
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se acoperă cu roșii tocate, restul de 1/4 cană de brânză, restul de 1/4 cană de pesmet și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
TomateTomate
BrânzăBrânză
8
Așezați pe o tavă de cuptor cu ulei sau pe un vas de copt și coaceți timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Se lasă să se răcească scurt; feliați pe lățime și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista