Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Timbale. Această rețetă face 6 porții cu 692 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, vin marsala, paste penne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Timbale, Timbale de vinete și miel măcinat, și Un joc cu alimente sau o fasole Fava Risotto Timbale — Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux F pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 9-inch springform pan
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Folosind o perie de patiserie, periați ușor feliile de vinete cu 1/3 cană de ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătați vinetele până când sunt fragede și colorate cu urme de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Între timp, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați carnea de vită și carnea de porc și rumeniți carnea, rupând-o în bucăți de mărimea mușcăturii cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Adăugați Marsala și gătiți până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
10
Adăugați mazărea și sosul marinara și amestecați pentru a combina.
Adăugați brânzeturile, busuiocul și pastele fierte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați tigaia cu formă de arc cu vinetele la grătar. Asigurați-vă că feliile se suprapun și atârnă peste marginea tigaiei. Umpleți tigaia cu amestecul de paste, apăsând în jos pentru a vă asigura că tigaia se umple uniform. Îndoiți feliile de vinete peste partea superioară a pastelor și adăugați încă câteva felii deasupra pentru a închide complet timbalul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Coaceți timbalul până se încălzește și brânza s-a topit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Lăsați să se odihnească pe tejghea timp de 10 minute pentru a seta. Pentru a servi, inversați timbalul pe o farfurie de servire și scoateți tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
15
Presărați restul de 1/4 cană de brânză Pecorino Romano rasă deasupra. Feliați și serviți.