Vinete Rusești

Vinete Rusești
Rețeta vinetei rusești este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați piper, vinete, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc, Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați feliile de vinete în apa cu lămâie pentru a le înmuia în timp ce aduceți la fierbere o cratiță cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți și clătiți feliile de vinete, apoi puneți-le în apa clocotită. Gatiti timp de 8 minute, sau pana abia se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgere.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți feliile de vinete, roșiile și ceapa în vas, presărând fiecare strat cu puțină făină pe măsură ce mergeți. Într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Întindeți acest lucru peste partea superioară a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Se presară generos cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste frumos și există un sos cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista