Vinete Rusești
Rețeta vinetei rusești este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați piper, vinete, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc, Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie și apa.
Așezați feliile de vinete în apa cu lămâie pentru a le înmuia în timp ce aduceți la fierbere o cratiță cu apă ușor sărată.
Scurgeți și clătiți feliile de vinete, apoi puneți-le în apa clocotită. Gatiti timp de 8 minute, sau pana abia se inmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Puneți feliile de vinete, roșiile și ceapa în vas, presărând fiecare strat cu puțină făină pe măsură ce mergeți. Într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, usturoiul, sarea și piperul.
Întindeți acest lucru peste partea superioară a caserolei.
Se presară generos cu boia.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste frumos și există un sos cu bule.