Vinete Rollatini
Rollatini de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 381 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână făină universală, frunze de busuioc, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați 3 foi de copt și un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu spray antiaderent.
Așezați făina în 1 castron larg puțin adânc, ouăle în al doilea castron și pesmetul amestecat cu 1 cană de parmezan în altul.
Presărați fiecare felie de vinete cu sare și piper. Înveliți fiecare felie cu făină, apoi ou bătut și, în final, amestec de pesmet. Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe foile pregătite.
Coaceți vinetele în loturi până când acoperirea este aurie, întorcându-se după 15 minute, aproximativ 30 de minute în total. Se răcește pe foi.
Se amestecă brânza mozzarella, brânza ricotta, busuiocul și 1 cană de parmezan într-un castron mediu. Condimentați umplutura cu sare și piper. Împărțiți umplutura între felii de vinete (aproximativ 3 linguri pe felie); răspândiți uniform. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați felii de vinete, închizând umplutura. Aranjați rulourile, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Se incalzeste cuptorul la 350 sos marinara sos F. lingura sos marinara peste role;se presara cu restul de 2/3 cana parmezan.
Coaceți descoperit până când rollatini sunt încălzite și brânza mozzarella se topește, aproximativ 30 de minute.