Vinete Rollatini

Vinete Rollatini
Rollatini de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 381 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână făină universală, frunze de busuioc, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați 3 foi de copt și un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați făina în 1 castron larg puțin adânc, ouăle în al doilea castron și pesmetul amestecat cu 1 cană de parmezan în altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Presărați fiecare felie de vinete cu sare și piper. Înveliți fiecare felie cu făină, apoi ou bătut și, în final, amestec de pesmet. Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe foile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Coaceți vinetele în loturi până când acoperirea este aurie, întorcându-se după 15 minute, aproximativ 30 de minute în total. Se răcește pe foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Se amestecă brânza mozzarella, brânza ricotta, busuiocul și 1 cană de parmezan într-un castron mediu. Condimentați umplutura cu sare și piper. Împărțiți umplutura între felii de vinete (aproximativ 3 linguri pe felie); răspândiți uniform. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați felii de vinete, închizând umplutura. Aranjați rulourile, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Se incalzeste cuptorul la 350 sos marinara sos F. lingura sos marinara peste role;se presara cu restul de 2/3 cana parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Coaceți descoperit până când rollatini sunt încălzite și brânza mozzarella se topește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista