Vinete Rollatini

Vinete Rollatini
Vinete Rollatini este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 890 calorii, 32g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, roșii, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați un suport peste o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Tăiați cele 2 capete de pe vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Tăiați vinetele pe lungime, în felii groase de 1/2 inci. Aranjați felii de vinete pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Presărați sare de mare pentru a ajuta la eliminarea excesului de umiditate și a oricărei amărăciuni din vinete. Puneți deoparte aproximativ 10 până la 15 minute. Clătiți sarea din vinete și uscați-o cu un prosop. Pulverizați tigaia fierbinte la grătar cu spray de legume și apoi așezați felii de vinete pe grătar până se rumenesc ușor pe fiecare parte și se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți feliile din tigaia pentru grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Într-un castron mare, bateți ouăle până se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă ricotta cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Adăugați mozzarella, 3 linguri de parmezan și nuci de pin prăjite și combinați ușor. Îndoiți busuiocul doar pentru a combina. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Așezați o lingură de amestec de brânză pe 1 capăt al vinetei și rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Așezați rollatini de vinete într-un vas de copt uns (cu ulei de măsline) de 13 x 9 inci, cu cusătura în jos. Continuați cu vinetele rămase. Distribuiți uniform sosul de roșii deasupra rollatini de vinete. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Se presară cu restul de 5 linguri de parmezan și se coace timp de 15 minute. Când este gătit, stropiți blatul cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
15
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
16
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
17
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
18
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
19
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
20
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista