Vinete Prăjite Pentru Copii

Vinete Prăjite Pentru Copii
Vinetele prăjite pentru bebeluși sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, oregano, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinete Prăjite Pentru Copii, Vinete Prăjite Pentru Bebeluși Cu Sos De Iaurt Cu Coriandru, și Vinete Umplute Pentru Bebeluși.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F. feliați fiecare vinete pe jumătate pe lungime, tăind doar aproximativ 3/4 din drum, astfel încât jumătățile de vinete să rămână atașate în partea de sus. Aranjați vinetele într-un vas de copt de cel puțin 2 inci adâncime, cum ar fi o tigaie de 9 pe 13 inci. Feliați subțire 1 lămâie. Strângeți sucul din restul de 2 lămâi. Introduceți feliile de lămâie în fanta din fiecare vinete, apoi apăsați puțin usturoi și oregano în fiecare fanta. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți vinetele cu sucul de lămâie și uleiul. Acoperiți cu folie și prăjiți, ungând frecvent cu sucurile din vas, până când vinetele sunt foarte moi, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Îndepărtați folia și prăjiți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Transferați pe farfurii individuale și acoperiți cu sucurile de tigaie și Feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista