Vinete prăjite cu ierburi cu roșii și Feta

Vinete prăjite cu ierburi cu roșii și Feta
Vinetele prăjite cu ierburi cu roșii și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinete, brânză feta, oțet de vin sherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Vinete prăjite cu ierburi cu roșii și Feta, Salată de vinete prăjite cu usturoi cu roșii și brânză Feta, și Vinete la grătar cu roșii și Feta – 3 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați vinetele și roșiile pe foaia de copt cu margini; aruncați cu ulei și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară cu 2 linguri de oregano, sare și piper. Prăjiți până când vinetele sunt fragede și se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
SareSare
4
Transferați vinetele și roșiile pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
5
Se presară feta și 2 lingurițe de oregano și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânză FetaBrânză Feta
6
Date Nutriționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista