Vinete Piper Savura

Vinete Piper Savura
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Gustul de ardei de vinete ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Prăjite Și Piper Savura, Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete), și Vinete La Grătar Cu Gust De Ardei Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii cu pielea în sus pe o tigaie unsă. Se fierbe timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie și pielea este veziculată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
2
Se pune într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute. Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Între timp, fierbeți pielea vinetelor cu fața în sus timp de 5-7 minute sau până când este fragedă și pielea este veziculată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4
Se pune într-un castron mic, se acoperă și se lasă să stea 15-20 de minute. Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Tăiați ardeii în fâșii și vinetele în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
6
Într-un castron mare, combinați uleiul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați ardei, vinete, pătrunjel, oregano, sare și piper. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8
Se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista