Vinete Piper Savura
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Gustul de ardei de vinete ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Prăjite Și Piper Savura, Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete), și Vinete La Grătar Cu Gust De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Așezați ardeii cu pielea în sus pe o tigaie unsă. Se fierbe timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie și pielea este veziculată.
Se pune într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute. Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată.
Între timp, fierbeți pielea vinetelor cu fața în sus timp de 5-7 minute sau până când este fragedă și pielea este veziculată.
Se pune într-un castron mic, se acoperă și se lasă să stea 15-20 de minute. Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată.
Tăiați ardeii în fâșii și vinetele în cuburi.
Într-un castron mare, combinați uleiul și usturoiul.
Adăugați ardei, vinete, pătrunjel, oregano, sare și piper. Aruncă pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei.