Vinete picante, carne de porc și Tofu
Vinetele picante, carnea de porc și Tofu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 307 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pastă de chili asiatică, tofu extra-ferm, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Carne de porc, tofu și vinete se amestecă prăji, Vinete și Tofu Se amestecă Fry – 4 puncte, și Vinete (Vinete) - Tofu Se Amestecă Prăji.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele și tăiați transversal în runde groase de 1 inch.
Tăiați rundele în benzi late de 1 inch.
Turnați uleiurile vegetale și de susan într-o tigaie antiaderentă de 12 inci sau un wok de 14 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați vinetele și amestecați frecvent până se înmoaie când sunt străpunse și ușor rumenite, aproximativ 8 minute.
Transferați vinetele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ghimbir și usturoi în tigaie și amestecați frecvent până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea de porc și amestecați până se sfărâmă și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Într-un castron, amestecați sosul de soia, zahărul, oțetul, pasta de chili, amidonul de porumb și 1/4 cană de apă.
Se toarnă în tigaie și se amestecă până când amestecul se fierbe și se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Amestecați ușor tofu, vinete și ceapă verde până se încălzește.