Vinete Parmigiana
Reteta vinete Parmigianan este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 2 porții cu 148 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Tăiați vinetele în jumătate și scoateți carnea. Puneți jumătățile de vinete deoparte.
Tăiați carnea în cuburi de dimensiuni ale mușcăturii. Se toacă roșiile și se taie usturoiul.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și adăugați usturoiul. Când usturoiul este maro auriu, adăugați vinetele tocate și sotati timp de 3 minute.
Scoateți vinetele și puneți-le într-un castron mare. La castron, adăugați roșiile și caperele nefierte.
Se amestecă până se combină.
Într-un vas de copt, așezați jumătățile de vinete rezervate și umpleți cu amestecul de vinete/roșii.
Așezați vasul de copt în cuptor și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și garnisiți cu busuioc proaspăt.