Vinetele Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1295 calorii, 69G de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, frunze de cimbru, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 50 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Chiar cred că asta aș mânca pentru ultima mea masă pe Pământ. Este atât de simplu și, atunci când este făcut bine, sublim. Nu mă pot opri din mâncat!;
3
Pentru sosul de roșii: într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu fulgi de sare și piper roșu. Gatiti pana cand ceapa devine translucida, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
5
Adăugați zahărul și roșiile conservate. Folosiți o lingură de lemn pentru a rupe o parte din roșiile întregi și gătiți 10 până la 15 minute la foc mediu, amestecând din când în când. Gust pentru condimente, roșiile ar trebui să fie destul de defalcate și aromele care se reunesc. Gatiti inca cateva minute daca rosiile inca au gust de parca ar avea nevoie de putin mai mult timp pentru a se descompune. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Pentru vinete (acest pas este opțional, lăsați-l dacă aveți timp limitat): aranjați rundele de vinete într-un singur strat pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Presărați sare pe ambele părți ale fiecărei felii și lăsați-o să stea aproximativ 1 oră. Saltarea scoate aroma lichidă și amară. După o oră, clătiți cu apă rece și uscați-le bine cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Pune făina într-un bol mediu și condimentează cu sare și piper. Într-un alt castron, amestecați ouăle și laptele și condimentați cu sare și piper. Într-un al treilea bol, combinați pesmetul cu oregano și frunzele proaspete de cimbru și condimentați cu sare și piper. Înmuiați fiecare felie de vinete în făină și scuturați orice exces. Apoi, înmuiați amestecul de ouă și, în final, în pesmet. Asigurați-vă că acoperiți ambele părți ale fiecărei felii de vinete. Aranjați-le în straturi unice pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Cum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-o tigaie mare, turnați suficient ulei pentru a acumula aproximativ 1/2 inch în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Încălziți uleiul până începe să fumeze ușor (alternativ, testați cu un termometru și așteptați până când uleiul se înregistrează între 380 de grade F și 400 de grade F). Folosiți o pereche de clești de bucătărie pentru a adăuga un singur strat de vinete în tigaie. Gatiti-le pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți din ulei și transferați pe o foaie de copt prevăzută cu un prosop de bucătărie, astfel încât vinetele să se poată scurge în timp ce celelalte gătesc. Condimentează ușor cu sare. Aveți grijă să reîncălziți uleiul până la temperatură înainte de a adăuga un alt lot de felii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Pentru asamblare: într-un vas de copt de 9 x 13 inci, lingurați aproximativ 1/4 din sosul de roșii de pe fund. Se acoperă cu un strat de vinete prăjite; feliile de vinete se pot suprapune ușor. Se acoperă cu aproximativ 1/3 din feliile de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Se presară cu aproximativ 1/4 din parmezanul și brânzeturile provolone. Sus, cu un strat de frunze de busuioc rupte. Sosul de lingură și repetați stratificarea de încă 2 ori pentru a face 3 straturi. Se termină cu mozzarella rămasă. Apăsați cu atenție straturile în jos ferm în vasul odată asamblat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Provolone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Așezați vasul în partea superioară a cuptorului și gătiți până când brânza este topită și bulbucată, 35 până la 40 de minute. Pentru o rumenire suplimentară, puneți vasul sub broiler timp de un minut sau două chiar înainte de servire pentru a obține un blat suplimentar de brânză maro. Întotdeauna am nibble pe un pic de care înainte de a împărtăși cu prietenii mei!
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.