Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Parmigianan. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 808 calorii, 37g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Folosind un ulei de măsline extra-virgin, ungeți o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Feliați fiecare vinete în 6 bucăți de aproximativ 1 până la 1 1/2 inci grosime. Condimentați ușor fiecare disc cu sare și piper și puneți-l pe foaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Coaceți vinetele la 450 de grade F până când feliile încep să se rumenească adânc deasupra, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți vinetele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți feliile de pe foaia de copt și așezați-le pe o farfurie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-o tigaie brownie de 8 x 12 inci, așezați cea mai mare felie de vinete 4 distanțată uniform. Peste fiecare felie, întindeți 1/4 cană de sos de roșii și presărați cu o linguriță de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Puneți o felie de mozzarella peste fiecare și presărați cu 1 linguriță Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
10
Așezați feliile mai mici de vinete peste fiecare dintre discuri și repetați cu sos de roșii, busuioc și cele 2 brânzeturi. Repetați stratificarea din nou până când se folosesc toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Presărați firimiturile de pâine prăjită peste vârful vasului de vinete și coaceți neacoperite până când brânza se topește și blaturile devin maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Serviți imediat.
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.