Lasagna cu parmezan de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 446 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ouă, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vinete Parmezan Lasagna, VINETE PARMEZAN LASAGNA, și Tartă de lasagna de vinete cu crustă de parmezan-busuioc.
Instrucțiuni
1
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita de 3 1/2 litru la foc mediu-mic 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna și parmezanul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Cremă
3
Cojiți vinetele și tăiați-le transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
4
Presărați felii uniform cu sare și piper negru. Se amestecă împreună ouă și 3 linguri. apă. Dragă vinete în făină; se înmoaie în amestecul de ouă și se dragează din nou în făină, agitând pentru a îndepărta excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinete
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Gatiti vinetele, in loturi, in 1 1/2 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu uleiul rămas și vinetele, ștergând tigaia curată după fiecare lot, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Strat 3 tăiței lasagna pe lungime într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă cu o treime amestec de sos de roșii și jumătate de vinete. Dollop jumătate de brânză ricotta uniform pe vinete în vas; top cu jumătate de mozzarella. Repetați straturile cu tăiței rămași, o treime din amestecul de sos, vinetele rămase și ricotta rămasă. Se acoperă cu restul de o treime amestec de sos și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Taitei De Lasagna
Brânză Ricotta
Sos De Roșii
Vinete
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
10
* 6 tăiței lasagna fără gătit pot fi înlocuiți. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, rezervând ultima jumătate de mozzarella de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
11
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Presărați blatul cu brânză rezervată; coaceți, neacoperit, încă 20 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit ceapa Bertolli Vidalia cu sos de paste cu usturoi prăjit.