Reteta Vinete parmezan Heros ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1493 calorii, 67g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ouă, pâine, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete La Grătar Parmigiana Heros, Heros Parmezan de pui și anghinare, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într - o cratiță grea de 4 până la 5 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Se adaugă roșii pur și simplu, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Tomate
Sare
1
Aruncați feliile de vinete cu 1 linguriță de sare într-o strecurătoare așezată peste un castron, apoi lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Amestecați făina, rămânând 1/2 linguriță de sare și rămânând 1/2 linguriță de piper într-un castron puțin adânc, apoi amestecați împreună firimiturile de pâine și Parmigiano-Reggiano într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmigiano Reggiano
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Dragați feliile de vinete în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați-le în ou, lăsând excesul să picure și dragați în pesmet până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Vinete
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
4
Transferați vinetele pe foi de hârtie de ceară, aranjând felii în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți vinetele 4 felii la un moment dat, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Clește
8
Aranjați jumătățile inferioare de pâini pe o foaie mare de copt și blaturi pe o altă foaie mare de copt, toate cu părțile tăiate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Întindeți 1/4 cană de sos de roșii pe fiecare parte superioară și inferioară. Împărțiți vinetele între jumătățile de jos, suprapunând ușor feliile. Completați fiecare sandviș (cu fața deschisă) cu 1/4 cană de sos de roșii și o pătrime de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Vinete
Kilograme De Mure (aproximativ
10
Coaceți sandvișurile cu fața deschisă în treimea inferioară a cuptorului până când brânza se topește, aproximativ 3 minute. Când brânza începe să se topească, puneți blaturi de pâini în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când marginile sunt aurii, 3 până la 4 minute (urmăriți blaturile îndeaproape; ard ușor). Puneți blaturi pe fund pentru a face sandvișuri, apoi feliați în bucăți de servire.