Vinete Parmezan Heros

Vinete Parmezan Heros
Reteta Vinete parmezan Heros ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1493 calorii, 67g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ouă, pâine, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete La Grătar Parmigiana Heros, Heros Parmezan de pui și anghinare, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într - o cratiță grea de 4 până la 5 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se adaugă roșii pur și simplu, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
TomateTomate
SareSare
1
Aruncați feliile de vinete cu 1 linguriță de sare într-o strecurătoare așezată peste un castron, apoi lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Amestecați făina, rămânând 1/2 linguriță de sare și rămânând 1/2 linguriță de piper într-un castron puțin adânc, apoi amestecați împreună firimiturile de pâine și Parmigiano-Reggiano într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Dragați feliile de vinete în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați-le în ou, lăsând excesul să picure și dragați în pesmet până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
VineteVinete
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
4
Transferați vinetele pe foi de hârtie de ceară, aranjând felii în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți vinetele 4 felii la un moment dat, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
8
Aranjați jumătățile inferioare de pâini pe o foaie mare de copt și blaturi pe o altă foaie mare de copt, toate cu părțile tăiate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Întindeți 1/4 cană de sos de roșii pe fiecare parte superioară și inferioară. Împărțiți vinetele între jumătățile de jos, suprapunând ușor feliile. Completați fiecare sandviș (cu fața deschisă) cu 1/4 cană de sos de roșii și o pătrime de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
VineteVinete
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Coaceți sandvișurile cu fața deschisă în treimea inferioară a cuptorului până când brânza se topește, aproximativ 3 minute. Când brânza începe să se topească, puneți blaturi de pâini în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când marginile sunt aurii, 3 până la 4 minute (urmăriți blaturile îndeaproape; ard ușor). Puneți blaturi pe fund pentru a face sandvișuri, apoi feliați în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista