Vinete Parm

Vinete Parm
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați vinetele Parm. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, căței de usturoi, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Parm, Vinete Parm, și Nu Prăji Vinete Parm pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile cu sucurile lor și cele 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează sosul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți făina, ouăle și firimiturile de pâine în 3 boluri mari, puțin adânci. Lucrând cu 1 felie la un moment dat, dragați vinetele din făină; scuturați orice exces. Înmuiați felia în ou, lăsând orice exces să se scurgă înapoi în castron, apoi înveliți cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/8 inch de ulei până la sclipire. Aliniați un suport cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați o treime din usturoi și vinete pâine la uleiul fierbinte. Gătiti la foc moderat, întorcând o dată și reglând focul după cum este necesar, până când feliile de vinete se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
6
Transferați vinetele prăjite pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Folosind o lingură pliată, aruncați usturoiul prăjit. Repetați de încă 2 ori cu usturoiul rămas și vinetele pâine, ștergând tigaia și adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Ungeți ușor o tigaie cu formă de arc de 10 inci. Aliniați fundul cu un singur strat de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Întindeți 1/2 cană din sosul de roșii peste vinete. Se acoperă cu câteva felii de mozzarella și se presară cu 3 linguri de parmezan. Rupeți o treime din frunzele de busuioc peste brânză. Repetați cu ingredientele rămase pentru un total de 4 straturi, terminând cu un strat de vinete și un strat gros de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Presărați parmezanul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Înfășurați întreaga tigaie în folie și așezați-o pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Coaceți vinetele aproximativ 1 oră, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți folia din partea de sus a vinetei și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când se rumenesc ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a se desface.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții45
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista