Vinete murate cu mentă și usturoi

Vinete murate cu mentă și usturoi
Vinetele murate cu mentă și usturoi sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 155 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână vinete, usturoi, sare de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi), Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă, și Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o oală mică de conserve și 2 borcane de halbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați 2 capace noi într-o oală mică cu apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă oțet într-o cratiță medie și se fierbe. După ce fierbe, adăugați vinetele și fierbeți timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Când timpul a trecut, scoateți cuburile de vinete din oțet cu o lingură cu fante și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați usturoiul, menta și sarea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Împachetați vinetele în borcane și acoperiți cu oțet clocotit, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer prinse. Dacă este necesar, adăugați mai multă saramură pentru a readuce spațiul la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute (porniți cronometrul când apa revine la fierbere, nu când borcanele intră pentru prima dată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
9
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați inelele și sigiliile de testare apucând marginile capacelor și ridicând cu atenție borcanele. Dacă capacele se țin repede, sigiliile sunt bune.
11
Păstrați borcanele într-un loc răcoros și întunecat. Sunt gata să mănânce în decurs de 1 săptămână, dar pot fi păstrate până la un an.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista