Vinete murate cu mentă și usturoi
Vinetele murate cu mentă și usturoi sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 155 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână vinete, usturoi, sare de murat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Vinete fierte în stil Sichuan cu ardei iute murat și usturoi (Yu Xiang Qie Zi), Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă, și Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o oală mică de conserve și 2 borcane de halbă.
Așezați 2 capace noi într-o oală mică cu apă și aduceți la foc mic.
Se toarnă oțet într-o cratiță medie și se fierbe. După ce fierbe, adăugați vinetele și fierbeți timp de 2-3 minute.
Când timpul a trecut, scoateți cuburile de vinete din oțet cu o lingură cu fante și puneți-le într-un castron.
Adăugați usturoiul, menta și sarea și amestecați pentru a combina.
Împachetați vinetele în borcane și acoperiți cu oțet clocotit, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer prinse. Dacă este necesar, adăugați mai multă saramură pentru a readuce spațiul la 1/2 inch.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute (porniți cronometrul când apa revine la fierbere, nu când borcanele intră pentru prima dată).
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat.
Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați inelele și sigiliile de testare apucând marginile capacelor și ridicând cu atenție borcanele. Dacă capacele se țin repede, sigiliile sunt bune.
Păstrați borcanele într-un loc răcoros și întunecat. Sunt gata să mănânce în decurs de 1 săptămână, dar pot fi păstrate până la un an.