Vinete Matzo Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Matzo Lasagnan. O porție conține 259 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pătrunjel, brânză ricotta fără grăsimi, matzo american și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Matzo Lasagna, Matzo Lasagna, și Lasagna Matzo Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și usturoi; saut 5 minute. Se amestecă pătrunjelul, vinul, busuiocul, oregano, ardeii și pur. Acoperiți parțial, reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 30 de minute.
Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute, întorcând feliile după 15 minute.
Scoateți din foaia de copt și lăsați să se răcească.
Tăiați feliile de vinete în bucăți de 1/2 inch și puneți-le deoparte.
Combinați 1/4 cană parmezan și brânză ricotta; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Întindeți 1/2 cană de amestec de roșii în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 1 1/2 felii matzo peste amestecul de roșii și matzo superior cu jumătate din amestecul de brânză ricotta, jumătate din vinete și jumătate din amestecul de roșii. Repetați straturile, terminând cu amestecul de roșii.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan.
Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.