Vinete Marinate La Grătar

Vinete Marinate La Grătar
Vinetele marinate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 157 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, frunze de pătrunjel cu frunze plate, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete la grătar marinate grecești și dovlecei de vară, Vinete Marinate, și Vinete Marinate Asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tocam marunt patrunjelul cu caperele si usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2
Adăugați oregano și peperoncini și tocați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3
Puneți amestecul într-un castron, amestecați uleiul, condimentați cu sare și piper și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Preîncălziți un grătar de cărbune sau gaz în aer liber sau o tigaie pentru grătar până la fumat fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți suficiente felii de vinete pe grătar pentru a o acoperi fără aglomerare. Gatiti vinetele pana sunt bine marcate, 3 pana la 6 minute, apoi intoarceti feliile. Gatiti pana se inmoaie, inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți vinetele de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se toarnă oțetul într-un castron puțin adânc. În timp ce este încă fierbinte, înmuiați fiecare felie de vinete în oțet și puneți-o deoparte pe o farfurie. Continuați să grătați și să scufundați vinetele până când toate feliile sunt fierte și condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Lingurați 2 linguri de amestec de pătrunjel pe un platou și întindeți-l uniform cu spatele unei linguri. Aranjați jumătate din vinetele la grătar pe pătrunjel într-un singur strat. Ungeți fiecare felie de vinete cu mai mult pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Așezați un al doilea strat de vinete deasupra și întindeți pătrunjelul rămas pe el. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la marinat la temperatura camerei timp de aproximativ 2 ore (sau dați-l la frigider mai mult timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Se servește la temperatura camerei.
1
Ai putea face amestecul de pătrunjel într-un robot de bucătărie, dar eu nu. mi se pare că tăierea manuală îmi oferă textura oarecum mai uscată pe care o prefer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru această rețetă, Nu sare și nu ung vinetele; o fac la grătar uscată. În acest fel, are o textură masticabilă frumoasă. Marinez vinetele imediat ce se desprinde de pe grătar, astfel încât aroma marinadei să pătrundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Retipărit cu permisiunea de la sare la gust: cheile pentru o Gătit încrezător și delicios de Marco Canora cu Catherine Young, 8009 Rodale Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista