Vinete Marinate La Grătar
Vinetele marinate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 157 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, frunze de pătrunjel cu frunze plate, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete la grătar marinate grecești și dovlecei de vară, Vinete Marinate, și Vinete Marinate Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tocam marunt patrunjelul cu caperele si usturoiul.
Adăugați oregano și peperoncini și tocați totul împreună.
Puneți amestecul într-un castron, amestecați uleiul, condimentați cu sare și piper și rezervați.
Preîncălziți un grătar de cărbune sau gaz în aer liber sau o tigaie pentru grătar până la fumat fierbinte.
Puneți suficiente felii de vinete pe grătar pentru a o acoperi fără aglomerare. Gatiti vinetele pana sunt bine marcate, 3 pana la 6 minute, apoi intoarceti feliile. Gatiti pana se inmoaie, inca 3 minute.
Scoateți vinetele de pe grătar.
Se toarnă oțetul într-un castron puțin adânc. În timp ce este încă fierbinte, înmuiați fiecare felie de vinete în oțet și puneți-o deoparte pe o farfurie. Continuați să grătați și să scufundați vinetele până când toate feliile sunt fierte și condimentate.
Lingurați 2 linguri de amestec de pătrunjel pe un platou și întindeți-l uniform cu spatele unei linguri. Aranjați jumătate din vinetele la grătar pe pătrunjel într-un singur strat. Ungeți fiecare felie de vinete cu mai mult pătrunjel.
Așezați un al doilea strat de vinete deasupra și întindeți pătrunjelul rămas pe el. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la marinat la temperatura camerei timp de aproximativ 2 ore (sau dați-l la frigider mai mult timp).
Se servește la temperatura camerei.
Ai putea face amestecul de pătrunjel într-un robot de bucătărie, dar eu nu. mi se pare că tăierea manuală îmi oferă textura oarecum mai uscată pe care o prefer.
Pentru această rețetă, Nu sare și nu ung vinetele; o fac la grătar uscată. În acest fel, are o textură masticabilă frumoasă. Marinez vinetele imediat ce se desprinde de pe grătar, astfel încât aroma marinadei să pătrundă.
Retipărit cu permisiunea de la sare la gust: cheile pentru o Gătit încrezător și delicios de Marco Canora cu Catherine Young, 8009 Rodale Inc.