Vinetele marinate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 157 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, frunze de pătrunjel cu frunze plate, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete la grătar marinate grecești și dovlecei de vară, Vinete Marinate, și Vinete Marinate Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tocam marunt patrunjelul cu caperele si usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Adăugați oregano și peperoncini și tocați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3
Puneți amestecul într-un castron, amestecați uleiul, condimentați cu sare și piper și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți un grătar de cărbune sau gaz în aer liber sau o tigaie pentru grătar până la fumat fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Puneți suficiente felii de vinete pe grătar pentru a o acoperi fără aglomerare. Gatiti vinetele pana sunt bine marcate, 3 pana la 6 minute, apoi intoarceti feliile. Gatiti pana se inmoaie, inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți vinetele de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se toarnă oțetul într-un castron puțin adânc. În timp ce este încă fierbinte, înmuiați fiecare felie de vinete în oțet și puneți-o deoparte pe o farfurie. Continuați să grătați și să scufundați vinetele până când toate feliile sunt fierte și condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lingurați 2 linguri de amestec de pătrunjel pe un platou și întindeți-l uniform cu spatele unei linguri. Aranjați jumătate din vinetele la grătar pe pătrunjel într-un singur strat. Ungeți fiecare felie de vinete cu mai mult pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați un al doilea strat de vinete deasupra și întindeți pătrunjelul rămas pe el. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la marinat la temperatura camerei timp de aproximativ 2 ore (sau dați-l la frigider mai mult timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Se servește la temperatura camerei.
1
Ai putea face amestecul de pătrunjel într-un robot de bucătărie, dar eu nu. mi se pare că tăierea manuală îmi oferă textura oarecum mai uscată pe care o prefer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pentru această rețetă, Nu sare și nu ung vinetele; o fac la grătar uscată. În acest fel, are o textură masticabilă frumoasă. Marinez vinetele imediat ce se desprinde de pe grătar, astfel încât aroma marinadei să pătrundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Retipărit cu permisiunea de la sare la gust: cheile pentru o Gătit încrezător și delicios de Marco Canora cu Catherine Young, 8009 Rodale Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă