Vinete Marinara Flatbread
Vinete Marinara Flatbread este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 177 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 49 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă ați achiziționat sos marinara, rondele groase de vinete, pain rustique și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Vinete Marinara Flatbread, Vinete Marinara Flatbread, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 2 linguriulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați vinetele cu sare și piper.
Puneți în tigaie. Acoperă. Gatiti pana cand se inmoaie, intorcand, 10minute.
Periați partea tăiată a jumătății inferioare a pâinii cu restul de ulei. Gatiti inskillet, tăiat în jos, până la aur, 1 minut.
Puneți pâinea, tăiată în sus, pe coacerefoaie.
Se întinde cu 3/4 cană sos. Crumblegoat brânză peste;se presara cu tocatbusil. Se acoperă cu vinete. Mound mozzarellaon vinete; lingura sos rămas peste.
Coaceți pâinea până când toppingul este fierbinte și crustăeste crocant, aproximativ 12 minute.
Se ornează cu frunze de busuioc
Per porție: 289 calorii, 17 g grăsime, 4 g fibre