Vinete Marinara Flatbread este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 177 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 49 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă ați achiziționat sos marinara, rondele groase de vinete, pain rustique și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Vinete Marinara Flatbread, Vinete Marinara Flatbread, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 2 linguriulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați vinetele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinete
4
Puneți în tigaie. Acoperă. Gatiti pana cand se inmoaie, intorcand, 10minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați pe placă.
6
Periați partea tăiată a jumătății inferioare a pâinii cu restul de ulei. Gatiti inskillet, tăiat în jos, până la aur, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
7
Puneți pâinea, tăiată în sus, pe coacerefoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
8
Se întinde cu 3/4 cană sos. Crumblegoat brânză peste;se presara cu tocatbusil. Se acoperă cu vinete. Mound mozzarellaon vinete; lingura sos rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Brânză
Sos
9
Coaceți pâinea până când toppingul este fierbinte și crustăeste crocant, aproximativ 12 minute.