Vinete la grătar și ardei roșu cu cuscus israelian

Vinete la grătar și ardei roșu cu cuscus israelian
Vinetele la grătar și ardeiul roșu cu cuscus israelian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de cuscus israelian, tahini prăjiți, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Vinete la grătar și ardei roșu cu cuscus israelian, Salată De Vinete Cu Cuscus Israelian Și Busuioc, și Sos de vinete și roșii cu cuscus israelian.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de lămâie și tahini într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TahiniTahini
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați usturoiul și șalota și amestecați pentru a combina. În timp ce bateți continuu, stropiți încet în 2 linguri de ulei de măsline până se încorporează complet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați cuscusul și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și prăjiți, aproximativ 3 minute.Adăugați cu grijă apa (amestecul poate pulveriza), condimentați cu sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cuscusul este fraged, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se scurge bine printr-o strecurătoare cu plasă fină. În timp ce este încă cald, adăugați cuscusul la pansamentul tahini rezervat și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
TahiniTahini
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mare (aproximativ 450 F până la 550 f). Între timp, așezați feliile de vinete și ardei roșu pe o foaie de copt și frecați ambele părți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați feliile de vinete și piper pe grătar și gătiți, neacoperite, răsturnând la jumătate, până când apar semne de grătar rumenite și întunecate pe ambele părți, aproximativ 6 până la 8 minute în total pentru vinete și 10 până la 12 minute în total pentru ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați pe o placă de tăiere.Când legumele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați-le în zaruri mici și adăugați-le în cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se presară pătrunjelul și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista