Vinetele la grătar umplute cu spanac și brânză sunt un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 378 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de brânză ricotta, roșii conservate, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Brânză la grătar umplută cu spanac și Prosciutto, Vinete umplute cu vițel și spanac, și Vinete Umplute La Grătar.