Vinete la grătar, roșii și dovlecei

Vinete la grătar, roșii și dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinete la grătar, roșii și dovlecei. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă $1.5 pe portie. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ulei de măsline, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Eglefin la grătar cu vinete, dovlecei și roșii, Zucchini "fidea" cu vinete și roșii, și Vinete de dovlecei coapte (vinete) și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați 2 linguri de sare în 3 litri de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați felii de vinete și greutatea cu o farfurie sau un bol inversat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Între timp, pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu-mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scurgeți și uscați vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6
Așezați legumele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
7
Ungeți o parte cu ulei de măsline și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
8
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați legumele pe grătar, cu ulei în jos. Închideți capacul grătarului cu gaz și gătiți până se formează semne de grătar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Ungeți partea uscată a legumelor cu ulei de măsline și presărați sare. Întoarceți, închideți capacul grătarului cu gaz și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Serviți legumele fierbinți sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista