Vinete la grătar, roșii și brânză de capră
Vinete la grătar, roșii și brânză de capră este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 188 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, vinete, brânză de capră din bușteni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Vinete Cu Brânză De Capră, Roșii Și Busuioc, Salată De Vinete Și Brânză De Capră La Grătar, și Rulouri de vinete la grătar cu slănină și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Într-un castron mare, acoperiți vinetele cu ulei de măsline și oțet balsamic. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați jumătate din feliile de vinete pe o tavă.
Așezați o felie de Roșie și o felie de brânză de capră pe fiecare felie de vinete.
Presărați puțină sare și piper pe roșii și brânză. Se acoperă cu feliile de vinete rămase și se fixează fiecare pachet cu o scobitoare.
Scoateți scobitori și aranjați pachetele pe grătar. Gatiti aproximativ 7 pana la 8 minute, apoi intoarceti cu atentie. Continuați să gătiți timp de 6 până la 7 minute.