Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă
Vinete la gratar cu sos de usturoi si menta este un fără gluten și vegan farfurie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, frunze de coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Vinete la grătar cu sos de usturoi și mentă, Vinete Chinezești La Grătar Cu Usturoi Și Sos De Ghimbir, și Cotlet de miel la grătar cu Cabernet - sos de mentă și piure de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Faceți o pastă zdrobind usturoiul cu puțină sare și adăugați-l într-un bol mic.
Bateți oțetul, soia, uleiul de susan și fulgii de chili roșii.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți vinetele cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați până când este ușor carbonizat și tocmai gătit. Feliați fiecare jumătate în felii de 1/2 inci și așezați-le pe un platou.
Stropiți cu amestecul de oțet și presărați cu mentă sau cilantro.