Vinete la grătar cu Lebneh

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Vinetele la grătar cu Lebneh ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cățel de usturoi, garnitură: frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de menta-piper si vinete la gratar, Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar, și Dip De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați iaurt simplu cu lapte integral, scurgeți-l într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie, așezată peste un castron, acoperită și răcită, între 8 și 12 ore.
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu un vârf de sare, apoi se transferă într-un castron.
Bateți în lebneh sau iaurt scurs, 1/4 linguriță sare și suficientă apă pentru a face amestecul să semene cu smântâna bine agitată.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar de gaz, preîncălziți arzătoarele pe moderat, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderată.
Ungeți generos feliile de vinete cu ulei pe ambele părți și presărați cu restul de 3/4 linguriță de sare. Felii de grătar pe grătar ușor uleiat, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând ocazional, până când vinetele sunt fragede, 12 până la 15 minute în total.
Transferați ca gătit într-un platou, aranjând felii în 1 strat. Puneți o lingură de amestec de iaurt pe fiecare felie de vinete și acoperiți cu o frunză de mentă.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, vinetele pot fi gătite într-o tigaie fierbinte bine condimentată la grătar, la foc moderat, răsturnând ocazional, 10 până la 12 minute în total sau fript într-o tigaie de copt superficială (4 până la 6 inci de la căldură), răsturnând ocazional, 15 până la 20 de minute în total.* Disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu.